Waarom Plukgoed? 

Appels worden gesorteerd op hun looks, op formaat en kleur. Wij willen de nadruk leggen op smaak, omdat dát is waarom wij appels eten! Wij willen jou laten proeven hoe lekker een appel smaakt die misschien niet voldoet aan de kwaliteitseisen die de supermarkt stelt, maar die in de zon gerijpt is aan de boom.

Aanmelden voor Plukmoment 21 oktober (Jonagold)
  • Plukmoment Jonagold

  • zondag 21 oktober 2018

  • 10.00 tot 12.00 (uitloop tot 12.30)

  • Bloemendaalsezeedijk 16, Zevenbergschen-Hoek

  • € 15,00 p.p. (of € 27,50 bij 2 personen)

  • Kinderen tot 12 jaar gratis (1 kind per ouder)

Het was heel divers: een wandeling door de boomgaard, wat lekkers onderweg, appels plukken en sap persen!

Deelnemer Plukmoment Elstar

Aanrader om kennis te maken met een boomgaard! Leuk om te leren wanneer appels het lekkerst zijn; een heel verschil met de eisen van een supermarkt.

Deelnemer Plukmoment Elstar

Ik kan het iedereen aanraden: de Plukgoed appels zijn erg lekker en lekker zoet.

Deelnemer Plukmoment Elstar

Het laatste Plukmoment is bekend:

zondag 21 oktober 2018: Plukmoment Jonagold en meer…

Pluk en proef de Jonagold, Golden Delicious en zelfs de Breaburn op zondag 21 oktober. Lees meer en let op: alleen toegang voor de lekkerbekken die zich vooraf aanmelden!

We starten om 10 uur bij de Stuifakker in Zevenbergschen-Hoek. We bieden je een unieke rondleiding (in woord én beeld!) en laten je in geuren en kleuren alles over onze boomgaard en appels ontdekken. Je gaat zelf aan de slag, ook met de appels die onze selectie voor de verkoop van ‘gewone’ appels niet hebben doorstaan. De lekkerste appels neem je in een prachtige verpakking mee naar huis. We willen het Plukmoment om ongeveer 12.00 uur afsluiten.

Tip: trek makkelijke schoenen aan, want we wandelen natuurlijk door de boomgaard en het gras is nat!

Ontvangst en parkeren: Bloemendaalsezeedijk 16 in Zevenbergschen-Hoek, bij de Stuifakker

De kosten voor deelname voor dit Plukmoment zijn € 15,00, voor één persoon. Kom je met z’n tweeën? Gezellig! Dan betaal je samen € 27,50. Kinderen kunnen ook mee: kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. In verband met het programma verzoeken we je om 1 kind per ouder mee te nemen; we hebben geen speciaal kinderprogramma, maar een Plukmoment blijkt ook voor kinderen gewoon hartstikke leuk!

Je bepaalt vooraf, bij je aanmelding, veilig op onze website via iDeal. Let op: we hebben plek voor ongeveer 25 echte smaakliefhebbers tijdens dit Plukmoment, dus meld je snel aan!

Meld je hier aan